Naar school in Groot-Ammers

Openbare basisschool De Ammers

Samen wereldwijs de toekomst in

Iedereen is uniek en heeft eigen talenten, daarom is iedereen welkom en mag je zijn wie je bent. Met elkaar zijn wij de maatschappij en onze school is hiervoor de oefenplaats. We kijken met een open, nieuwsgierige blik naar de ander, zodat we van en met elkaar leren.
 
Wij sluiten zo goed mogelijk aan bij jouw onderwijsbehoeften om samen met jou verder te bouwen aan je ontwikkeling. Vind je iets lastig? Dan krijg je extra ondersteuning. Begrijp je iets al helemaal? Dan bieden we je uitdaging. Samen ontdekken we je talenten.
 
Wij zullen je alle kansen bieden die ervoor zorgen dat je een optimale ontwikkeling op alle gebieden doormaakt in een veilige, plezierige en uitdagende leeromgeving.

Met elkaar ben je meer en kun je meer. Wij creëren zoveel mogelijk momenten om anderen te ontmoeten en samen te werken, zodat we van en met elkaar kunnen leren. Dit doen we met jou als kind en met u als ouder. We vinden het belangrijk dat we weten hoe het met je gaat, daarom gaan we vaak met elkaar in gesprek en staat de deur altijd voor je open.
 
Op OBS De Ammers ben je welkom. We gaan op basis van respect en vertrouwen met elkaar om. We bieden een veilige omgeving, zodat je kunt zijn wie je bent. Er is ruimte om je talenten te ontdekken en je kwaliteiten in te zetten. Dit geldt voor jou als kind, voor u als ouder en voor onze leerkrachten.
 
Jij bent onderdeel van een grote wereld waarin veel gebeurt. Op onze school zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk kennismaakt met, en over en van deze wereld leert. Dit doen we niet alleen door lezen, taal en rekenen, maar ook door je te leren over: techniek, kunst, verschillende culturen en geloven, media, ICT en wereldoriëntatie.
 
We zorgen voor een stevige basis: klaar voor de toekomst!
 

Kindbelofte
Wij beloven je dat:

  • Je mag zijn wie je bent
  • Je de ruimte krijgt om je talenten en kwaliteiten te ontdekken
  • Je met en van elkaar mag leren
  • Wij er iedere dag voor je zijn
  • Wij je voorbereiden op de toekomst

Groot-Ammers

Lijsterstraat 35B
2964 CC Groot-Ammers

directieammers@o2a5.nl
0184 661228