Kom werken bij O2A5

Als medewerker ben jij de architect van het onderwijs. Jij maakt elke dag verschil in het leven van onze leerlingen. Jij weet hen te inspireren, te motiveren en uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. Jouw vakmanschap en passie voor het onderwijs maken van jou een onmisbare schakel in het proces van leren en ontwikkelen. Kom eens langs voor een gesprek.

Sluit bij ons aan én bouw aan je eigen toekomst

Onze scholen zijn geografisch verdeeld over 5 clusters. Binnen O2A5 en in het cluster werken we samen aan kwaliteit en vernieuwing. Jouw ideeën zijn van harte welkom en er is ruimte voor een goed gesprek. Binnen de kaders van goed onderwijs bij O2A5 neem en krijg je de ruimte om keuzes te maken in het gezamenlijk vormgeven van onderwijs. We zijn voortdurend op zoek naar wetenschappelijke informatie om ons onderwijs te verbeteren. Daarbij onderzoeken we op welke wijze deze kennis toepasbaar is in de praktijk van onze scholen.

Werkgeluk zorgt voor goed onderwijs. Daarom staan wij achter onze medewerkers, zowel persoonlijk als vakgericht. Wij bieden jou een warme en ondersteunende werkomgeving waarin je je talenten en vaardigheden kunt ontwikkelen en waarin je je gewaardeerd voelt. We hebben een interne coach om je te ondersteunen bij vakgerichte en persoonlijke uitdagingen. Je staat er dus niet alleen voor!

Bij O2A5 bereid je niet alleen leerlingen voor op de maatschappij, je bouwt ook aan je eigen toekomst. Uit intern onderzoek blijkt dat medewerkers zich gezien voelen en gesteund worden in hun eigen ontwikkeling en ambitie. Samen werken we aan de ontwikkeling van elke leerling én aan de ontwikkeling van jou als professional.

Kom eens langs om te praten over jouw ambities en de mogelijkheden bij O2A5

Sollicitatieformulier

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

    Word jij onze nieuwe collega-architect van het onderwijs?

    Vul ons contactformulier hieronder in
    of stuur een e-mail: sollicitatie@O2A5.nl