Open sollicitatie

Streef je als leerkracht naar ontwikkeling en verbinding? Dan zoeken wij jou! O2A5 zoekt regelmatig leerkrachten voor diverse scholen (vanaf wtf 0,4 tot wtf 1,0)

Kom eens praten over jouw ambitie en de mogelijkheden bij O2A5!

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde en toegewijde mensen die het onderwijsveld willen betreden en een positieve impact willen hebben op het leven van kinderen.

Bij O2A5 staan we voor kwaliteitsonderwijs en het creëren van een ondersteunende leeromgeving voor alle leerlingen zo dicht mogelijk bij huis. Als je een passie hebt voor lesgeven en het vermogen hebt om leerlingen te inspireren, dan willen we graag van je horen.

Of je nu een ervaren onderwijsprofessional bent of net je carrière in het onderwijs begint, we gaan graag met je in gesprek over jouw ambities en de mogelijkheden bij O2A5. We zijn geïnteresseerd in kandidaten met verschillende achtergronden en expertisegebieden, waaronder leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel en schoolleiders.

Wil jij ons je open sollicitatie toesturen? Dat kan via het onderstaande contactformulier. Je cv zien we graag bijgevoegd.

Contactformulier

Sollicitatieformulier

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Algemene voorwaarden zijn van toepassing.