]

Openbaar onderwijs in Molenlanden, Vijfheerenlanden, West-Betuwe

Kom erbij

En bouw aan je eigen toekomst!
Met ruim 300 medewerkers zorgt stichting O2A5 dagelijks voor goed openbaar onderwijs in Molenlanden, Vijfheerenlanden en West-Betuwe. De 25 basisscholen zijn geografisch verdeeld over 5 clusters. Professionele schoolteams hebben elke leerling in beeld en dagen hem/haar elke dag uit tot het leren van nieuwe dingen.

Een prachtberoep, waarbij vakmanschap en passie hand in hand gaan. O2A5 staat achter haar medewerkers, zowel persoonlijk als vakgericht. Want, zo is onze gedachte, werkgeluk zorgt voor goed onderwijs. Bij O2A5 sta je er in de groep dus niet alleen voor!

In het schoolteam werk je nauw samen met je directe collega’s. Binnen O2A5 en in de clusters vertrouwen we op elkaars expertise en in werkgroepen met verschillende aandachtsgebieden werken we samen aan kwaliteit en vernieuwing. Er is ruimte voor een gesprek en voor je eigen ideeën. Een interne coach ondersteunt je desgevraagd met vakgerichte en persoonlijke uitdagingen. Uit intern onderzoek blijkt dat medewerkers zich gezien voelen en gesteund in hun eigen ontwikkeling en ambitie. Bij O2A5 bereid je dus niet alleen leerlingen voor op de maatschappij, je bouwt ook aan je eigen toekomst!

Wie interesse heeft in werken in het onderwijs of wie overweegt om bij O2A5 te komen werken, is alvast van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over zijn/haar toekomst en de mogelijkheden bij O2A5, mail naar sollicitatie@o2a5.nl

Bekijk onze vacatures!

Deel dit bericht: