]

Openbaar onderwijs in Molenlanden, Vijfheerenlanden, West-Betuwe

Op de openbare scholen van O2A5 is iedereen welkom. Al onze leerlingen leven en leren samen. Hoeveel we ook van elkaar verschillen, we zijn nieuwsgierig naar elkaar. We staan open voor de wereld om ons heen en zoeken verbinding. We kiezen voor vrijheid, democratie en het gesprek over levensbeschouwing. Samen leren we zorgzaam en rechtvaardig om te gaan met mens en natuur. Hoe dat er in de praktijk uitziet, laten wij u graag zien op onze scholen. U bent van harte welkom!

Elk jaar organiseren wij diverse open dagen om ouders kennis te laten maken met onze scholen. Vanwege de coronamaatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Toch is het belangrijk dat u de school kunt kiezen die bij u past. Vandaar onze uitnodiging voor een persoonlijke rondleiding op afspraak.
Bij deze rondleidingen houden wij de coronamaatregelen goed in de gaten. Zo vragen wij bezoekers vooraf naar hun gezondheid en dragen we een mondkapje dat alleen af mag bij een zittend gesprek op 1,5 meter afstand.

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? U bent van harte welkom
Bel of mail of mail ons! U vindt onder het kopje scholen de contactgegevens van al onze scholen bij u in de buurt.

Leestip:
In dit artikel vertellen onze bestuurder en enkele directeuren over ons openbaar onderwijs, waarbij we op verschillende vlakken steeds zoeken naar verbinding.

Deel dit bericht: