Openbaar onderwijs in Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

Werken bij O2A5

De mensen maken het onderwijs. Wij zorgen dat iedereen bij O2A5 elke dag met plezier aan het werk gaat.

Kom jij bij O2A5 werken? O2A5 zorgt voor een prettige, informele kennismaking met school en stichting. We hebben een interne coach die maatwerk levert voor onze leerkrachten. En er is aandacht voor jouw wensen om te ontwikkelen en te groeien. Bij O2A5 staan leerkrachten niet alleen voor de klas, ze hebben een groot netwerk met verschillende expertises om mee samen te werken.

CAO

In de cao-po zijn alle afspraken, van dienstverband en verlof tot salariëring en scholing, opgenomen. O2A5 valt als werkgever onder het bijzonder onderwijs omdat bij de stichting, naast openbare basisscholen, ook een algemeen bijzondere basisschool is aangesloten.
De huidige cao-po vind je hier.

Vacatures O2A5

Op 1 november staan wij op het Rabo Carrière event, kom je langs?

 

Vacature groepsleerkracht

O2A5 Lingewaal, obs De Schatkist zoekt per medio februari 2019 (exacte datum volgt) tot 1 augustus 2019 voor: een groepsleerkracht voor groep 6, 7, 8 wtf 1,0 Het betreft een vacature in het kader van zwangerschapsverlof, met uitzicht op een vast dienstverband,...

Lees meer

Leerkrachten voor diverse scholen

(vanaf wtf 0,4 tot wtf 1,0) Streef je als leerkracht naar ontwikkeling en verbinding? Dan zoeken wij jou! Jij: vindt het een uitdaging je ervaring in te zetten op meerdere scholen en bent bij voorkeur inzetbaar op alle groepen, weet om te gaan met de dynamiek van alle...

Lees meer

Open sollicitatie

Is werken bij O2A5 jou op het lijf geschreven? Een open sollicitatie is altijd welkom. Stuur daarvoor een e-mail naar sollicitatie@o2a5.nl t.a.v. Hélène de Heer.

Lees meer